zondag 5 mei 2013

van afscheid nemen en weer doorgaan

twee weken geleden overleed een lieve collega na een bittere hevige strijd. Voor haar naaste familie natuurlijk het allerergste maar deze geweldige rasrotterdamse  was toch dik 12 jaar een goeie collega, een vrolijke en humoristische  noot in mijn (soms sombere toen mijn vader overleed) dagen en gewoon een mooi mens met een enorm hart waar heel veel liefde was voor haar dieren. ik ga haar dan ook vreselijk missen.
Helma meid, rust lekker uit, en kom terug als nooit tevoren!En hoe bizar dat soms is in het leven, het gaat gewoon door. Koninginnedag ( ik heb genoten!) bracht me weer een stapel mooie boeken die ik vond tijdens de vrijmarkt, het weer begint eidndelijk om te zwaaien en we kunnen vitamine D gaan slurpen, kom maar op met die zonneschijn!
En tussen alle tumult, emoties, werken, gezinnetje en aanverwante zaken door toch echt ook nog kunnen knutselen, scrappen en borduren ....
Allereerst de wind gong op de foto, deze maakte ik van oude flessendoppen en kralen en rommeltjes, ik vind hem zo leuk geworden en hij maakt een lief geluid als de wind waait.
dan ATC's: thema ton sur ton op het scrapplezier forum, jeetje wat viel het tegen dat ik geen zwart mocht gebruiken!!!! de geborduurde met de poesjes is een bedankje voor de hostess van de swap, alida.
4 weken liep ik achter met mijn deck maar ook die heb ik ingelopen en als laatste nog 2 sketches voor kaarten gebruikt van de sunday sketch op het sa forum,,,,en nu heb eik een heerlijke zalige, lange mooie week.... vakantie......kom maar op met dat zonnetje, ik ben er klaar voor!

7 opmerkingen:

 1. Sorry voor het verlies van je collega! Fijn dat je toch creatief bezig hebt kunnen zijn, dat kan zo helend zijn. Die windgong is geweldig, je zou er een tutorial van moeten maken hoe je dat gedaan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar dat je collega is overleden. Fijn dat je door het knutselen je gedachten wat kunt verzetten. Heel leuk die windgong en de kaartjes, prachtig, ik word stil van de mooie teksten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anita gecondoleerd! Gave windgong.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verlies Anita, gecondoleerd

  Je windgong is wel echt een PLAATJE.....
  wat origineel
  dan is een hobby toch heerlijk om soms in te duiken he
  mooie creaties weer

  liefs Maris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een waanzinnig gave windgong!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hey meis, goed om te zien dat je na alle ellende en emoties toch weer zulke prachtige dingen hebt gemaakt je windgong is heel orgineel en je deck met tranen.... wauw prachtig dat oog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhhhh, die shimes, daar ben ik wel jaloers op ! Geeft zo'n heerlijk, Aziatisch gevoel als je die hoort (vind ik)
  En blij dat je weer met je deck bij bent.
  Wat een rollercoaster aan emoties, dat leven toch.
  Ik kijk alvast uit naar je volgende woordjes morgen.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen